Καλως Ηλθατε στο melielateias

Το εκλεκτό μας μέλι παράγεται από τα καταπράσινα και ολάνθιστα λιβάδεια της Ελάτειας (ανθόμελο), από τα ελατοδάση του Καλλιδρόμου (ελατόμελο), από τους πολύ γνωστούς θυμαρότοπους του Γαλαξιδίου και της Δεσφίνας (θυμαρίσιο μέλι) , από τα υπέροχα πευκοδάση της ορεινής Βόρειας Εύβοιας (πευκόμελο) και από τα χιλιοτραγουδισμένα ΄Αγραφα, περιοχή Στεφανιάδας Αργιθέας (ελατόμελο και μέλι από το Περδικάκι).

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Συνέχεια για τον έλατο

Σχετικά καλά νέα έχουμε για τον έλατο. Σε χθεσινή ( 03-06-2012 ) επίσκεψή μου στον Καλλίδρομο (περιοχή Λίμνης) διαπίστωσα ότι ο έλατος "βάρεσε" δειλά - δειλά στον κόμπο και ελπίζω να συνεχίσει. Τα σημάδια είναι καλά και ο καιρός έχει σταθεροποιηθεί.
Το ενδιαφέρον των μελισσοκόμων  είναι πολύ μεγάλο με επιτόπιες επισκέψεις και τηλεφωνικές επικοινωνίες. Καλά νέα και από τον Ελικώνα και από την Οίτη (περιοχή Παύλιανης).
Καλό θα είναι όμως ο κάθε συνάδελφος, πριν μετακινήσει τα μελίσσια του κάπου για έλατο, να διαπιστώνει μόνος του με επίσκεψή του σε πιό στάδιο βρίσκεται και να αποφασίζει μόνος του.